Home


Over ons bedrijf
Assortiment Pralines
Neven Producten
Pasen
Pasen Slinger Figuren
Pasen Handwerk Fig.
Halloween
Sinterklaas
Sint. Handwerkfiguren
Kerst- en Nieuwjaar
Onze Catalogussen
Bestellijst Pralines
Bestellijst Pasen
Bestellijst St.Niklaas
Bestellijst Eindejaars
Onze verkoopspunten
Contacteer ons

EXCLUSIEF

Klik hier om te vergroten

ANVERA BVBA
Rudi Verslegers

Stenenbrug 163
2140 Borgerhout
Belgium

Tel: +32 (0)3 / 236 08 04
Tel: +32 (0)3 / 236 86 46
Fax: +32 (0)3 / 236 08 04

Contacteer onsOver ons bedrijf
De belgische pralines zijn,terecht,wereldberoemd en belgische chocolatiers genieten in het buitenland wereldfaam. Een van deze chocolatiers is Anvera.
Bedrijfsleider Rudi Verslegers


Gedurende zijn bijna 60 jarig bestaan is anvera een bedrijf dat steeds een groot voorvechter is geweest van kwaliteit, de som van vakmanschap, creativiteit vernieuwingsdrang en beroepseer.
Belgische chocolade is een enig product dat wereldwijd in de smaak valt, en die voorsprong wil Anvera zeker behouden, om zonder compromissen de kaart van de kwaliteit te blijven trekken, en dat bewijs levert ons bedrijf door zijn groot succes.

BELGISCHE CHOCOLADE
Chocolade is een geschenk van de goden. Het Belgische vakmanschap heeft dit geschenk door de eeuwen heen omgetoverd tot een uniek product in de wereld en dit op het vlak van zowel fijnheid als smeuigkeid: niet te zoet zoals de Zwitserse chocolade, niet te bitter zoals de Franse chocolade en niet te grof zoals de Duitse chocolade. Dit resultaat van Belgisch vakmanschap is een puur natuurproduct en dat willen wij in onze ateliers zo houden. Bij ons is dus geen manipulatie want de Belgische chocolade zoals hij is wordt wereldwijd aanvaard, en gesmaakt als zijnde de beste chocolade.
BACK TO BASICS
Alle pogingen om de smaak van chocolade bij te sturen of ze een trendy trekje te geven zijn daarom a-priori misplaatst. Chocolade met rozensmaak, peper en andere kruiden zijn in ons atelier dan ook uit den boze. Chocolade moet chocolade blijven: back to basics.
Daarom is ook elke toevoeging van andere plantaardige vetten dan cacaoboter in chocolade uit den boze, en wordt enkel veel goede en pure cacaoboter, gebruikt om de chocolade nog beter en krokanter te maken.
Diezelfde voorliefde voor zuivere natuurproducten vertaalt zich ook in onze vullingen, die enkel met beste boter en room, verse vruchten, edelchocolade de ongeëvenaarde kwaliteit van Anvera weerspiegeld.
        

        

     
Zijn kwaliteit en vernieuwing ook voor u de uitgelezen middelen om uw zaak te onderscheiden en uw klanten blijvend te verrassen? Dan moet u ons zeker contacteren.

Home  |  Over ons bedrijf   |  Links  |  Contact